20 пожелания за имен ден

Желая ти с това красиво име да имаш още повече късмет от тук нататък и немалко успехи в работата и живота. Бъди винаги щастлив, каквото и да става и никога не се спирай дори за миг, за да сбъднеш най-големите си мечти!

Картичка с пожелание честит имен ден
Честит имен ден

На имен ден не се кани, за това ме очаквай с много вино и още повече настроение. Обещавам ти голям купон в твоя чест и безброй наздравици от сърце!

Нека днес колкото пъти чуеш името си, толкова пъти да сбъднеш свои мечти през годината. Желая ти и много берекет и щастие и още повече здраве!

Приеми тези сърдечни пожелания от един много добър приятел по случай твоят имен ден. Искам да те виждам винаги с усмивка, да нямаш проблеми, а само хубави неща да ти се случват и всичко, което си пожелаеш да се сбъдва!

Желая ти на твоя имен ден да получиш най-скъпия и желан от всички подарък, а именно много здраве. Нека този подарък ти дава много сили и благодарение на него да успееш във всяко начинание!

Днес на твоят имен ден ти е позволено да поискаш всичко, а аз ще ти пожелая то да се сбъдне и това да те направи много щастлив!

Днес е важен ден, знаеш, че имаш имен ден,
използвай го разумно и не спирай да празнуваш,
яж, танцувай и лудей, заслужаваш да живееш,
здраве, щастие и късмет ще получаваш всеки ден!

Нека днес колкото пъти чуеш името си, толкова пъти да сбъднеш големи свои мечти. Животът е пред теб, наслаждавай му се и греби с пълни шепи от неговите богатства!

Най-хубавият имен ден е този прекаран с добри приятели, за това нека днес да се съберете на софрата и да пиете вино до забрава. Веселете се до сутринта, заслужаваш всеки ден да е така!

Пожелавам ти безмерно щастие и любов, крепко здраве и сили и много приятели, с които да споделяш всички радости, които ще ти се случват в живота!

Картичка с пожелания за имен ден
Честит ИМЕН ДЕН, наздраве и много успехи нека да имаш от тук насетне

Нека твоят имен ден бъде днес прекрасен, придружен с много приятни емоции, усмивки и прегръдки от верни приятели. Заслужаваш най-доброто, за това ти желая от сърце да получаваш всеки ден дарове от здраве и късмет!

Нека името ти бъде за пример, когато хората говорят за честност, доброта, разбирателство, помощ, приятелство. Пожелавам ти с тези качества да стоиш над всички и да даваш добър пример за подражание!

Пожелавам ти шумен и весел имен ден, в който да се лее много алкохол, а танците да не спират до зори. Нека тази радост, която ще изпиташ да се повтаря всеки ден и хубавите моменти да стават все повече и повече!

С такова хубаво име съдбата ти е предначертана и много успехи те очакват. Желая ти по пътя към славата да спечелиш и много приятели, пари и всичко друго, което ще те направи щастлив!

На най-прекрасния именик пожелавам цялото щастие и любов на света. Приеми моят подарък и се чувствай пълноценен и успешен.

Честит имен ден! Да ти е честито името и много здраве да ти дава. Нека то да ти носи небивал късмет и да постигнеш много успехи занапред!

Пожелавам ти толкова здраве, колкото ти е нужно, за да се чувстваш винаги млад, силен и неповторим. Честит имен ден!

Нека името ти бъде свято и с безброй наздравици полято!
Радвай, пий и се весели и на този имен ден не му мисли!
В здраве, щастие и късмет, продължавай все напред,
сбъдвай своите мечти и все така бъди щастлив!

Пожелавам ти много късмет, много любов и много незабравими моменти да имаш от сега нататък. Нека с името си правиш пътеки и така да имаш безброй успехи!

Scroll Up
Scroll to Top