фирми продукти
представяме
работа
 
Днес празнуваме деня на строителя

Днес празнуваме деня на строителяДнес, на Димитровден, отбелязваме професионалния празник на строителя. От МРРБ се обърнаха със специален поздрав към строителите и проектантите и припомниха, че България трябва да реализира важни инфраструктурни проекти – автомагистрали, пътища, водоснабдителни и канализационни съоръжения, пречиствателни станции, да модернизира летища и пристанища - проекти, които вярваме ще бъдат осъществени с помощта и активното участие на българските фирми, които са доказали през годините своя висок професионализъм.

Днес се навършват се и 15 години от основаването на Българската строителна камара. Годишнината ще бъде отбелязана в ресторант "Плаза" в София. В програмата е включен и филм за историята на БСтрК. Министър Асен Гагаузов и председателят на БСТрК инж. Симеон Пешов ще връчат годишните награди на БСтрК за фирми с най-добра производствена практика през изминалата година.

Към всички поздравления се присъединява и екипът на comfort.bg с пожелание за професионални успехи!


26 октомври 2005 - comfort.bg




25 октомври 2008 20:56 | Честит празник,скъпи колеги!!!От фирма НикиЛоз ЕООД
От: фулерен фулеренов -фирма НикиЛоз ЕООД
Честит празник,скъпи колеги!С пожелания за крепко здраве, творчески успехи и повече спечелени и одобрени проекти, както и още по-големи финансови благополучия!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
празник, ден, строител, МРРБ, БСТРК, строители, проектанти, проекти


още от категорията комплексно строителство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg